Onze diensten

ontdek

Constant bezig met het optimaliseren van uw business

01.

Website SEO teksten

Meer bezoekers, conversie en omzet door de juiste website teksten. MH Media Oplossingen verzorgt voor u kosteloos unieke website teksten aan als u heeft gekozen voor één van onze SEO pakketten. Wij zorgen voor uw lokale zichtbaarheid!

De website teksten worden uniek voor uw bedrijf geschreven en bevatte de juiste inhoud met diverse triggers om zo nieuwe klanten, maar ook uw bestanden klanten naar uw bedrijf te sturen.

02.

Eigen E-Mail

Een website of een webshop starten? Zorg dan gelijk voor een professionele uitstraling en start met een juist mailadres “info@domeinnaam.nl” dit komt veel beter over dan uw offertes te moeten mailen vanuit @gmail of @hotmail account.

MH Media Oplossingen verzorgt ook deze oplossing graag voor uw bedrijf. Waarom kiezen voor mail via Office 365: – Overal toegang – Met ieder apparaat – Altijd beschikbaar – Veiligheid.

03.

Webdesign

MH Media Oplossingen, het adres voor maatwerk websites via WordPress. Een site om trots op te zijn maar die wel makkelijk zelf te onderhouden is, dat is waar je als ondernemer echt iets aan hebt. Bij MH Media Oplossingen geloven we dat een goede website professionaliteit en betrouwbaarheid moet uitstralen. Wij ontwerpen unieke maatwerk websites via WordPress. Ze voldoen niet alleen aan al je wensen, wij zorgen er ook voor dat je snel en goed gevonden wordt in Google.

Wist je dat onze tarieven ook nog eens heel scherp zijn? De koffie staat klaar bij MH Media Oplossingen, waar we graag met je om de tafel gaan om ook voor jou een website op maat te maken.

04.

Google Optimalisatie

Is het jou een raadsel waarom de bezoekersaantallen van je website of webshop tegenvallen? Het kan heel frustrerend zijn als je potentiële klanten je niet kunnen vinden. Veel ondernemers hebben geen idee wat ze verkeerd doen of hoe ze dit kunnen veranderen. Wil jij ook meer bezoekers naar je website of webshop trekken? Dan hebben wij goed nieuws voor je, want met onze aanpak is succes gegarandeerd.

MH Media Oplossingen zorgt ervoor dat jouw website of webshop beter in Google wordt gevonden, en dat tegen scherpe tarieven. We voeren dit uit doormiddel van SEO en/of SEA.

05.

Domeinnaam Registratie

Registreer direct uw eigen Domeinnaam bij MH Media Oplossingen. Bij een eigen website of webshop hoort uiteraard een domeinnaam of ook wel url genoemd. Wij leggen makkelijk en snel de juiste domeinnaam voor u vast of het nu gaat om een .nl – .com – .eu – .shop en nog vele andere mogelijkheden.

Wij zeggen altijd 1 aanspreek punt is gemakkelijk voor u en voor ons. Naast de domeinnaam registratie verzorgen wij ook uw email, SSL certificaten, webhosting en alle andere diensten die komen kijken bij een website/webshop.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

06.

Online Marketing

Hogere bezoekersaantallen op jouw website met Local Search SEO. SEO is onmisbaar voor ieder bedrijf dat online goed zichtbaar wil zijn en nieuwe klanten aan zich wil binden. Met relevante keywords op strategische plekken zorg je ervoor dat je beter zichtbaar bent in Google. SEO is een lastig proces waarbij veel kennis van zaken vereist is. Misschien heb jij die kennis wel in huis, maar heb je er gewoonweg geen tijd voor. Richt je je met jouw bedrijf vooral op een lokaal publiek? Dan biedt Local Search SEO jou uitkomst. MH Media Oplossingen is gespecialiseerd in deze manier van zoekmachineoptimalisatie. Laat je verrassen!

Wat is Local Search SEO? Local Search SEO is een speciale vorm van SEO waarbij je je in jouw webteksten vooral richt tot een lokaal publiek. Dat is vooral relevant als het gros van jouw (potentiële) klanten zich in jouw directe omgeving bevindt. Bijvoorbeeld in jouw stad, dorp of regio. Local Search SEO is heel handig voor winkels die fysieke bezoekers willen aantrekken in hun shop én voor online ondernemers die zich richten tot een lokaal klantenbestand. Je kunt teksten optimaliseren door veel lokale geografische termen te gebruiken. MH Media Oplossingen wil jou graag helpen en je volledig ontzorgen bij dit optimaliseringsproces.