Jouw website laten bouwen met WordPress?

Over WordPress

WordPress is op dit moment het meest gebruikte CMS (content management system) voor websites in de wereld. Volgens de website van Builtwith is  op dit moment 52% van alle website op het internet hiermee gemaakt. Dus je weet dat je goed zit!

Wij maken WordPress Website naar jouw keus! neem contact op

WordPress designs

Telkens nieuwe mogelijkheden.

Omdat er zoveel mee is gebouwd worden er telkens nieuwe functies aan toegevoegd. Het is daarom mogelijk om een goed WordPress Design in een niet al te lange tijd om te zetten tot een gebruiksvriendelijke en goed uitziende website. Dus je website is niet meer binnen maanden, maar weken geschikt om online te zetten.

WordPress themes

Duizend mensen duizend wensen.

Om iedere website eigenaar een naar eigen idee gemaakte site will hebben zijn er talloze WordPress Themes ontwikkeld. Elk theme oftewel thema is gebouwd met een idee of doelgroep in gedachten. Zo zijn er themes die speciaal voor webshops zijn ontwikkeld. En thema`s die ontzettend licht en snel zijn voor mensen die houden van snelle websites. 

MH media gebruikt custom-made themes om zo alle mogelijkheden open te houden.

De WordPress specialist in Rotterdam

Speciaal voor lokale partijen!
Als professioneel WordPress Specialisten kennen we alle ins and outs van het WordPress systeem. Zo is er voor elk probleem of vraagstuk die een klant heeft wel een oplossing te bedenken. En omdat wij naast het ontwerpen van professionele sites ook zelf de website hosting regelen hoeft u nergens meer naar om te kijken. Zo heeft u voor uw hele online aanwezigheid maar 1 partij nodig. Wel zo handig dachten wij!

Kom eens gezellig langs

Wil je eens nader kennis komen maken en ideeën uitwisselen, en woon je in de buurt van Rotterdam, Ridderkerk of Dordrecht, dan ben je van harte welkom om even langs te komen bij ons kantoor in Barendrecht, op steenworp afstand van de IKEA. En laten we eerlijk zijn door te zeggen dat onze koffie lekkerder is dan die van de IKEA!

Heeft u nog vragen voor ons?

Interesse gekregen in MH Media Oplossingen?

Vraag een offerte aan!