Website bouwen op maat met professionele uitstraling voor een lage prijs.

Professionele websites maken hoeft niet veel te kosten.
MH Media Oplossingen heeft ervaring met het bouwen van websites voor allerlei doelgroepen. Voor elk wat wils en in elke prijs categorie.

Kosten weten? Vraag nu een offerte aan

Gebruiksvriendelijke websites en zelf te onderhouden

Zelf ook graag eens achter de schermen kijken?
Onze websites worden met het WordPress CMS gebouwd, waardoor jij ook zonder kennis van programmeren toch iets op je website kan plaatsen. Je kunt dus zelf je website onderhouden indien nodig. Alhoewel wij voor een aantrekkelijk tarief dit jou uit handen kunnen nemen en de website altijd up-to-date houden. Geen omzien meer naar updates en upgrades. Alles wordt bijgehouden door ons.

Wij maken jouw website volgens Jouw idee en Jouw wensen.

Jij hebt vast een idee voor het ontwerp van jouw nieuwe website?
Waarom vertel je ons niet wat jij wil. Ook als je geen idee hebt kunnen we jou helpen om een mooie website te bouwen, voor elke prijs wat wils. Of kom gewoon even langs bij ons kantoor in Barendrecht, vlakbij de IKEA op 15 minuutjes afstand van Rotterdam Centraal.

Responsive design

Verouderde websites krijgen een steeds groter probleem in 2018!
Ze kunnen niet goed gelezen worden op mobiele apparaten. Responsive design is daarom een Must voor een website met toekomst en voor de toekomst. Responsive design betekent het automatisch laten aanpassen van de indeling en opmaak van een website afhankelijk van de grootte van het scherm waarop het getoond wordt. Zo is dezelfde website toch goed leesbaar op grote en kleine schermen.
Al onze websites worden daarom Responsive gemaakt en zijn klaar voor 2018.

Jouw Website ook vindbaar in Google

Niets is minder leuk dan een website zonder bezoekers toch?
90% van alle Nederlanders gebruikt Google om te zoeken naar iets op het internet. Vandaar dat MH Media Oplossingen bij het opzetten van een website altijd meedenkt met het vindbaar maken van jouw website in Google. Zo is het belangrijk dat jouw bedrijf in Rotterdam goed vindbaar is wanneer men zoekt naar “zoekwoord in Rotterdam”.

Lokale website makers voor bedrijven rond Rotterdam.

Als lokale website makers houden wij van goede sociale contacten, vandaar dat wij veel samenwerken met bedrijven in de regio zoals Ridderkerk en Dordrecht. Ben jij hier gevestigd dan zit je binnen 20 minuten bij ons aan de koffie in Barendrecht.

Website laten maken

WordPress Website maken